Bramac Római Protector Plus tetőcserép

Termék kódja
prot_rub
Eredeti ár
2 890 Ft/m2
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
2 276 Ft/m2
Elérhetőség
raktáron
Súly
4.5 kg
Fedési szélesség (cm)
30
Tetőlécméret (mm)
min. 24/48
Tetőléctávolság (cm)
max. 34
Átfedés (cm)
min. 8
Szükséglet (db/tető m2)
átlag 10
Ár/db
289 Ft
Ár
2 890 Ft/m2
Méret:
33,3×42 cm
Szín:
ébenfekete
rubinvörös
sötétbarna
téglavörös
vörösbarna
Mennyiség (m2):

Termékleírás

Téglavörös

A Bramac Római Protector Plus téglavörös tetőcserép a délvidéki tájak lágy, hullámos vonalait és hangulatát idézi. Felülete sima, formája lekerekített, a tető megjelenése elegáns, valamint roppantul ízléses látványt nyújt. A Bramac Római tetőcseréppel fedett házak emlékezetesek, egyedi megjelenésűek, téglavörös színe remekül harmonizál a környezettel, megemelve annak szépségét és színvonalát. A Protector Plus forradalmian új technológiájának köszönhetően abetoncserepek ragyogó selyemfényt kapnak, és extrém ellenálló képességűvé válnak a környezeti hatásokkal és időjárási viszontagságokkal szemben. Prémium minőségű cserepeink a legigényesebb vásárlók összes elvárásának megfelelnek.

Rubinvörös

A Bramac Római Protector Plus rubinvörös tetőcserép a mediterrán tájak lágy, hullámos vonalait és hangulatát idézi. Felülete sima, formája lekerekített, a tető megjelenése elegáns és roppantul ízléses látványt nyújt. A Bramac Római betoncseréppel fedett ház kitűnik a többi közül egyedi megjelenésével, rubinvörös színe életteli, rendkívül kellemes árnyalat, amely házát otthonossá és bámulatosan ragyogóvá teszi. A Protector plus felületkezeléssel a tetőcserepekcsúcsminőségűvé válnak. Színük ragyogóbb és tartósabb, ellenálló képességük pedig még erősebb, legyen szó mohásodásról, jégesőről, fagykárról, a prémium tetőcserepeink maximálisan jól kivédik ezeket a hatásokat.

Vörösbarna

Bramac Római Protector Plus vörösbarna tetőcserép a délvidéki tájak lágy, hullámos vonalaira és hangulatára emlékeztet. Lekerekített formája és sima felülete elegáns és fenséges külsőt kölcsönöz otthonának. A Bramac Római tetőcseréppel fedett házak emlékezetesek, egyedi megjelenésűek. Vörösbarna színe életteli, stílusa újszerű és fiatalos, kellemes látványt nyújt a tetőn. A Protector Plus felület gondoskodik arról, hogy a betoncserepek selyemfénye kiemelje a színek ragyogóságát, és hogy az nagyon hosszú ideig ugyanolyan intenzív maradjon. Prémium minőségénekköszönhetően extrém ellenálló képességgel rendelkezik a mohásodással, faggyal, viharorokkal és jégesővel szemben.

Sötétbarna 

A Bramac Római Protector Plus sötétbarna tetőcserép különleges hangulata, lekerekített formái és selymesen sima felülete a délvidéki tájak otthonaira emlékeztet minket. A Bramac Római tetőcseréppel fedett házak egyediségükkel és ragyogó sötétbarna színükkel természetes és otthonos benyomást keltenek.  Megnyugtató és kellemes látványt nyújt a tetőn. A Protector Plus felület gondoskodik arról, hogy a hosszan tartó intenzív szín és újszerű kinézet megtartása mellett még a környezeti hatásokkal és az időjárás okozta károk ellen is extrém védelmet biztosítson.

Ébenfekete

A Bramac Római Protector Plus ébenfekete tetőcserép a mediterrán tájakra jellemző lekerekített forma és a modern, mélyfekete színtónus ötvözete. Felülete sima és ragyogó, elegáns és fenséges külsőt kölcsönöz otthonának. A Bramac Római tetőcseréppel fedett házak bámulatosak és egyedi megjelenésűek. Ébenfekete árnyalata életteli, stílusa újszerűés fiatalos, kellemes látványt nyújtanak a tetőn. A Protector Plus felület extra színvédelemmel és ragyogó fénnyel látja el a tetőt, valamint az így kapott prémium minőségű betoncserepek sokkal jobban ellenállnak a mohásodásnak, fagynak, vagy jégesőnek.

Ajánlott termékek

Creaton Rapido NUANCE borvörös, rézvörös, barna engóbozott
2 543 Ft
Creaton Balance NUANCE fekete matt engóbozott
2 722 Ft
Terrán Zenit Resistor Grosso
3 223 Ft
Terrán Zenit Resistor
2 882 Ft