Bramac Duna Novo tetőcserép

Termék kódja
nov_sot
Eredeti ár
2 190 Ft/m2
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
1 724 Ft/m2
Elérhetőség
raktáron
Súly
4.4 kg
Fedési szélesség (cm)
30
Tetőlécméret (mm)
min. 24/48
Tetőléctávolság (cm)
max. 34
Átfedés (cm)
min. 8
Szükséglet (db/tető m2)
átlag 10
Ár/db
219 Ft
Ár
2 190 Ft/m2
Méret:
33,2x42 cm
33x42 cm
Szín:
antracit
sötétvörös
téglavörös
Mennyiség (m2):

Termékleírás

Téglavörös

Bramac Duna téglavörös árnyalatú beton tetőcserepet a Magyarországon mindig divatos és visszatérő, hagyományos motívum, a Duna fodrozódó hullámai ihlették. Az így kapott egyedi forma igazán egyedi külsőt kölcsönöz házának. Ízléses asszimetrikus formája a tetőn roppantul hangulatos és csodás megjelenést kölcsönöz a háznak. A modern és a hagyományos stílus rajongóinak egyaránt tökéletes választás. A téglavörös szín a legközkedveltebb, természetessége és tónusának szépsége miatt. A Novo felületkezelés fokozza a Bramac Duna betoncserép árnyalatának tartósságát, védelmet nyújt az UV sugárzással szemben, megbízható minőséget garantál az építkezőknek elérhető áron.

Antracit

Bramac Duna Antracit árnyalatú beton tetőcserepet Magyarországon mindig divatos és visszatérő, hagyományos motívum, a Duna fodrozódó hullámai ihlették. Ez az elbűvölős formavilág igazán egyedi külsőt kölcsönöz házának. Ízléses asszimetrikus formája a tetőn roppantul hangulatos és csodás megjelenést kölcsönöz a háznak. Elsősorban a modern stílusrajongóinak ajánljuk, akik letisztultan egyszerű, mégis káprázatos ívekkel szeretnék öltöztetni otthonukat.  A Novo felületkezelés fokozza a Bramac Duna betoncserép színének tartósságát, védelmet nyújt az UV sugárzással szemben,megbízható minőséget garantál az építkezőknek elérhető áron.

 Sötétvörös 

A Bramac Duna sötétvörös árnyalatú beton tetőcserepet Magyarországon mindig divatos és visszatérő, hagyományos motívum, a Duna fodrozódó hullámai ihlették. Ez a csodálatos forma igazán egyedi külsőt kölcsönöz házának. Ízléses asszimetrikus formája a tetőn roppantul hangulatos és csodás megjelenést kölcsönöz a háznak. A modern és ahagyományos stílus rajongóinak egyaránt tökéletes választás. Sötétvörös árnyalata csodás látványt nyújt, kiemelkedik a környező házak közül. A Novo felületkezelés fokozza a Bramac Duna betoncserép színének tartósságát, védelmet nyújt az UV sugárzással szemben, megbízható minőséget garantál az építkezőknek elérhető áron.

Ajánlott termékek

Creaton Rapido natúrvörös
2 219 Ft
Creaton Balance natúrvörös
2 167 Ft
Terrán Danubia ColorSystem
2 030 Ft
Creaton Balance NUANCE téglavörös
2 386 Ft