Elérhetőségeink

Tel.:
+36-84/310-681
Fax:
+36-84/999-623
Email:
Cím:
8600 Siófok, Ipar u. 2.

Nyitva tartás

Hétfő:
7.00 - 16.00
Kedd:
7.00 - 16.00
Szerda:
7.00 - 16.00
Csütörtök:
7.00 - 16.00
Péntek:
7.00 - 16.00
Szombat:
8.00 - 12.00
Vasárnap:
Zárva

Üdvözöljük a Sióház Centrum Kft. webáruházában!

Ez a mi otthonunk, hogy legyen honnan elfutni, és legyen hova visszatérni.” 

Találó az idézet, hiszen éppen azért szeretne mindenki saját lakást, házat vagy épp csak egy apró lakrészt magának, hogy legyen egy hely, ahol átérezheti az otthon melegét. Tenni akarással, törődéssel, kompromisszumokkal, sokszor feszültséggel, de tegyük hozzá, leginkább vágyakozással jár, míg eljutunk az első ötlettől egészen addig, hogy leülünk a kanapéra és elégedetten nézünk körbe újdonsült otthonunkban.
Ilyenkor végre kifújjuk magunkat s talán sokakban mint a filmkockák, úgy elevenednek fel az építkezés pillanatai. Mi, a Sióház Centrum csapatának tagjai mind azon vagyunk, hogy a képzeletbeli mozi ne csak a happy end miatt maradjon emlékezetes, hanem azért is, hogy visszatekintve azt láthassák: inkább öröm, mint vállalt nyűg volt az otthonteremtés. 

Igyekszünk az építkezés majd minden fázisát megkönnyíteni, segítséget nyújtani a legjobb alapanyagok kiválasztásában, megtalálni a legkézenfekvőbb megoldásokat akár építkezik, akár meglévő értékeinek felújítását tűzte ki célul. Kertépítés, hőszigetelés, burkolatok vagy szaniterek – mi ezekben is otthon vagyunk.
Ha pusztán a képzelet nem segít, térjen be új áruházunkba, ahol testközelbe kerülnek azok a termékek, amelyek idővel falakat alkotnak, s amik végső soron kényelmessé, esztétikussá teszik az áhított építmény minden szegletét. S ha már idézettel kezdtük, azzal is zárjuk gondolatainkat, mert való igaz:

Amelyik ház arra épül, hogy otthona legyen egy családnak, és úgy épül, azok építik, akik otthont akarnak belőle maguk köré: abból a házból otthon lesz.„

Cégünkről

A Sióház Centrum Kft. 2009-ben alakult családi vállalkozásként, fő tevékenységünk építőanyag kis- és nagykereskedelem. Termékkörünk közel 80 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Új telephelyünkön kibővült áruválasztékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vasanyagok, nyílászárók, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, térburkolatok.

Új térkő mintakertünkben 4 gyártó közel 80  féle termékét tekinthetik majd meg.

Újonnan megnyílt csempe bemutató termünkben is  várjuk kedves vásárlóinkat. Szaktanácsadással és  lárványtervezéssel  segítünk eldönteni, hogy a lehető legjobb döntést hozzák a burkolatok kiválasztásakor.

Cégünk partnere Magyarország legnagyobb építőanyag beszerzési társaságának az Új-Ház Centrum  Zrt.-nek (http://www.ujhazcentrum.hu/), amely lehetővé teszi számunkra piacképes áraink kialakítását, illetve cégünk hosszú távú fejlődésének és a versenyképességünk növelésének a záloga.

Számunkra visszatérő elégedett vásárlóink a legjobb referenciák, akik családias hangulatban szerzik be a számukra fontos építőanyagokat pincétől a padlásig.
Ha szaktanácsadásra van szüksége, vagy segítséget szeretne kapni a házépítése során, vagy csak tervez, de szívesen tájékozódna, mondjuk az árakról, a korszerű anyagokról, technológiákról forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik mind kiváló szakemberek, és örömmel állnak rendelkezésükre.

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb vásárlóink között üdvözölhetjük!

üdvözlettel: Györfi István ügyvezető