Bramac Tectura Protector tetőcserép

Termék kódja
tec_antr
Eredeti ár
2 890 Ft/m2
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
2 276 Ft/m2
Elérhetőség
raktáron
Súly
4.6 kg
Ár/db
289 Ft
Fedési szélesség (cm)
30
Tetőlécméret (mm)
min. 24/48
Tetőléctávolság (cm)
min. 28-max. 31
Átfedés (cm)
min. 11-max 14
Szükséglet (db/tető m2)
átlag 11
Ár
2 890 Ft/m2
Méret:
33×42 cm
Szín:
antik
antracit
ébenfekete
platina
Mennyiség (m2):

Termékleírás

Antik

A letisztult vonalvezetésű, egyszerű, mégis rendkívül esztétikus Bramac Tectura antik tetőcserép, a modern és ahagyományos stílus harmonikus ötvözete. A tető színe a régebbi idők otthonaira emlékeztet, a forma viszont újszerűséget kölcsönöz az épületeknek. A Bramac Tectura tetőcseréppel fedett otthonok rendkívül ízlésesek és egyediek. A Protector felülettel ellátott betoncserepek megőrzik színüknek intenzitását, kopásállóak, kiállják a környezet károsító hatásait és az időjárási viszontagságokat. Így a tető hosszú éveken át méltó dísze marad, és megőrzi különlegességét otthonának.

Platina

A letisztult vonalvezetésű, egyszerű, mégis rendkívül esztétikus Bramac Tectura Platina tetőcserép a legigényesebb éslegnagyszerűbb stílusérzékkel rendelkező vásárlók nagy kedvence. A tető sötétszürke színe erőt és határozottságot sugall, markáns külseje vonzza a tekintetet, egyediségével kitűnik a környezetéből, és megszépíti azt. A Bramac Tectura Protector felülettel ellátott betoncserepek megőrzik színüknek mély tónusát, kopásállóak, ellenállnak a mohásodásnak, jégesőnek és a fagynak. Így a tető hosszú éveken át kiváló minőségű marad, megőrizve szépségét a következő generációnak.

Antracit

A letisztult vonalvezetésű, egyszerű, mégis rendkívül esztétikus Bramac Tectura Antracit tetőcserép a legigényesebb éslegnagyszerűbb stílusérzékkel rendelkező vásárlók nagy kedvence. A tető sötétszürke színe erőt és határozottságot sugall, markáns külseje vonzza a tekintetet, egyediségével kitűnik a környezetéből, és megszépíti azt. A Bramac Tectura Protector felülettel ellátott betoncserepek megőrzik színüknek mély tónusát, kopásállóak, ellenállnak a mohásodásnak, jégesőnek és a fagynak. Így a tető hosszú éveken át kiváló minőségű marad, megőrizve szépségét a következő generációnak.

Ébenfekete

A letisztult vonalvezetésű, egyszerű, mégis rendkívül esztétikus Bramac Tectura ébenfekete tetőcserép a legigényesebbés legnagyszerűbb stílusérzékkel rendelkező vásárlók nagy kedvence. A tető mélyfekete színe erőt és határozottságot sugall, markáns külseje vonzza a tekintetet, egyediségével kitűnik a környezetéből, és megszépíti azt. A Bramac Tectura Protector felülettel ellátott betoncserepek megőrzik színüknek mély tónusát, kopásállóak, ellenállnak a mohásodásnak, jégesőnek és a fagynak. Így a tető hosszú éveken át kiváló minőségű marad, megőrizve szépségét a következő generációnak.

Ajánlott termékek

Terrán Rundo Resistor
2 882 Ft
Terrán Coppo ColorSystem Ódon
2 620 Ft
Terrán Zenit Resistor
2 882 Ft
Creaton Rapido NUANCE téglavörös
2 381 Ft